Publiek weer welkom

2 juni 2021 Uit Door Hanry

Een heugelijk feit bij de PGA Arnhem-Noord. Vanaf komend weekend zijn er weer 30 bezoekers welkom bij de kerkdienst in de Nieuwe kerk. Wel is vooraf aanmelding verplicht. Voorlopig houden we de diensten op zaterdag, dat is ook de opnamen van de dienst voor de digitale gebruikers. Zodat die in beeld en geluid of alleen geluid de dienst op zondag kunnen beluisteren/bekijken. Zodra de nieuwe apparatuur er is kunnen we live beeld en geluid uitzenden en is de verwachting dat we dan weer op zondag de viering gaan doen. De hoop is er dat dat in Augustus (eindelijk) gerealiseerd is. Laten we hopen dat het ook werkelijk gaat lukken met die apparatuur. 🤔

Wat ook weer langzaam van start gaat zijn de andere activiteiten die er altijd waren. Vanaf komend weekend kan dat weer langzaam opgestart worden voor wie dat wil.

Dat was de log voor deze week weer. Komende woensdag rond de klok van 10 is het de bedoeling dat de volgende online komt.