Koffie in de nieuwe kerk

16 juni 2021 Uit Door Hanry

Voordat er in Nederland een pandemie uit brak in 2020, was er na de kerkdienst de gelegenheid een bakkie koffie of een tas thee te drinken. Dat was gezellig en goed voor de sociale contacten in de gemeente. De pandemie zette daar een streep door. Sinds kort is er af en toe de gelegenheid om met een klein groepje mensen corona proof gezellig een bakkie te doen. Bijkletsen daar is dan ook tijd voor. Afgelopen donderdag was er ook weer de gelegenheid. Sinds deze mogelijkheid er is was ik nog niet geweest. Nu ik ingeënt ben en de prik bijna langer dan twee weken in mijn lijf zit durf ik weer langzaam meer. Ook de corona-regels worden steeds soepeler gelukkig. Bij het publiceren van deze log is het vaccin al weer ander halve week in mijn lijf. Ik heb begrepen dat je lichaam 2 tot 3 weken nodig heeft om alles op orde te brengen tegen dit virus. Dus langzaam ontmoet ik weer meer mensen. Vandaar dat ik afgelopen donderdag een kopske koffie ben gaan drinken in het kerkgebouw hier. Het was erg gezellig en misschien ga ik de volgende keer wel weer 🤔

Dat was het voor deze keer. De volgende log komt komende woensdag om 10 uur online, als alles goed gaat.