Kerkdiensten en versoepelingen

23 juni 2021 Uit Door Hanry

In de PGArnhem-noord is weer wat versoepeld. De 30 bezoekers zijn sinds afgelopen weekend opgeschroefd naar maximaal 60 bezoekers. Nog altijd vooraf aanmelden en als je verdachte klachten hebt qua gezondheid wordt je geacht thuis te blijven. Anderhalve meter voor mensen die niet één huishouden zijn blijft van kracht. Maar er mogen weer wat meer mensen de dienst bijwonen. De diensten verhuizen van de zaterdag weer terug naar de zondag. Een stukje meer wat weer kan en mogelijk wordt. Wat ook weer voorzichtig van start is gegaan om bij mooi weer af en toe buiten na de dienst weer gezamenlijk koffie of thee te drinken. Weer wat meer wat van onze vrijheid terug. Afgelopen zondag was één van onze plaatselijke predikanten 25 jaar predikant. Dat vierde we met koffie/thee buiten en een gebakje 🍰 het was heerlijk weertje dus dat was geen probleem. Het was weer tof om dit alles te mogen en kunnen doen.

Dat was de log voor deze keer. Volgende log is aanstaande woensdag rond de klok van 10 in de ochtend.