Kerk- Radio en TV – in progress

13 oktober 2021 Uit Door Hanry

In de PGA-Noord kerk is de apparatuur om de kerk Radio en kerk TV mee te maken en ook het geluid en beeld in de kerkzaal te verzorgen, nog altijd niet klaar. Momenteel veranderd er bijna wekelijks iets aan de bediening. Uiteindelijk zal het ooit een keer klaar komen. Afgelopen zondag waren er technische problemen. De server van de organisatie die de uitzending op het internet zet, had problemen. Hierdoor zijn onderdelen van de dienst niet uitgezonden. Komende zondag gaat een back up systeem in werking. Het idee is mocht de uitzending niet goed zijn verlopen dat wij dan nog een lokale opname hebben die we achteraf dan online kunnen zetten. Zodat de dienst dan achteraf alsnog meegemaakt kan worden. Dat gaat dus komende zondag in werking.

Volgende log is komende woensdag rond de klok van 10 uur.