Activiteiten

20 oktober 2021 Uit Door Hanry

Langzaam maar zeker zijn de diversen activiteiten in het kerkgebouw van de PKN in Arnhem – Noord weer van start gegaan. Dat is alweer een poosje zo.

Aan de apparatuur voor uitzending van de kerkdienst via Radio en TV wordt ook de laatste hand nog gelegd. Afgelopen twee weken had de organisatie die de diensten op internet zet wat problemen met de live uitzending. Gelukkig hadden we afgelopen zondag een opname tot onze beschikking die we na de dienst online konden zetten. Zodat thuisblijvenden later alsnog de dienst konden bekijken. De Radio uitzending was wel goed gegaan. We hopen dat de problemen bij de provider van de uitzendingen nu wel opgelost zullen zijn. We zullen het zien komende zondag.

Volgende log komende woensdag rond de klok van 10 uur.