Uitzending waar te vinden?

27 oktober 2021 Uit Door Hanry

Op verzoek is hier de link waar al de uitzendingen van de nieuwe kerk in Arnhem staan. Zowel de Radio als de TV uitzendingen zijn meestal live maar ook achteraf te bekijken en te beluisteren via kerkomroep.nl met de volgende link kom je direct bij alle diensten. https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11058 Soms komen er ook test uitzendingen voorbij. Maar meestal zijn het de reguliere kerkdiensten. De link opent in een nieuw scherm. De meeste diensten beginnen op dit moment om 10:30 op de zondagochtend. Dit gaat over een aantal weken veranderen. Want vanaf 28 november 2021 wordt de start van de dienst op zondagochtend om 10:00 uur.

Deze blog wordt elke woensdagochtend ververst met een nieuw stukje. Rond de klok van 10 uur. Zo ook komende woensdag weer.