Tijd van publicatie

8 december 2021 Uit Door Hanry

Ik val maar gelijk met de spreekwoordelijke deur in huis. Het tijdstip dat er steeds een verse log online komt gaat veranderen. Vanaf komende woensdag komt een nieuwe log rond 08 uur in de ochtend online. De decembermaand is voor veel mensen een drukke maand. Zo ook bij mij. Daarom vervroeg ik de publicatie van de nieuwe log naar de klok van acht uur in de ochtend. Zo is vanaf komende woensdag de verse log wat uurtjes eerder beschikbaar.

In (kerkelijk) Nederland gaan we langzaam maar zeker naar de kerst toe. Sinterklaas is inmiddels weer uit Nederland vertrokken. De kerst 🎅 🤶 is er al bijna. Hopelijk kunnen we het vieren. Want er zijn natuurlijk nog steeds beperkingen van kracht die te maken hebben met de gezondheid van ons allemaal.

Volgende log komende woensdag rond de klok van 08:00 uur. (Nieuwe tijd!)