Bezig ondanks alles

15 december 2021 Uit Door Hanry

Nu de log rond de klok van acht uur in de ochtend wordt gepubliceerd is het voor mij zaak om de digitale vinger al vroeg aan de digitale pols te houden. Maar ik ben er met een verse log. In deze tijd van beperkingen in de vrijheden is er ook wat minder te beleven op kerkelijk niveau. En alles met inachtneming van de geldende corona regels. Dat betekend dat er weer 1,5 meter afstand van elkaar gehouden mag worden en al die andere regels. Maar ondanks alles is het toch mogelijk om kerkdiensten te houden. Wel een beperkt aantal mensen wat erin past. Daarom is aanmelden een must.

De beeld- en geluidsapparatuur werkt al een tijdje bij ons. Er zijn nog altijd verbeterpunten. Bijvoorbeeld de ringleiding die er is voor mensen die minder goed horen. Die is niet overal even goed. Daar is nu (eindelijk) een versterker voor in bestelling. Zodra die er is, zal het beter gaan is de verwachting. De kleurbalans van het beeld is niet altijd even goed, dat vernemen wij. Dus ook daar wordt aan gesleuteld. Zo zijn we op dit punt aan de slag en hopen alles steeds beter voor elkaar te krijgen. Het is allemaal vrijwilligerswerk. Dus er gaat veel vrije tijd in zitten.😉 Maar ach, zolang het leuk is is het te doen. Niet alleen met de apparatuur zijn we aan de slag. We zoeken ook nog meer mensen die mee willen doen in ons clubje. Want de bezetting is wat krap.

Volgende log komende woensdag rond de klok van acht uur in de Nederlandse ochtend.