We mogen weer

22 februari 2022 Uit Door Hanry

Vanaf komende zondag mogen we weer meer wat betreft corona regels en kerkdiensten. We hoeven ons niet meer vooraf aan te melden voor een dienst. We hoeven geen 1,5 meter meer te houden. We hoeven geen mondkapje meer op. We hebben dan ook weer koffie en thee drinken na de dienst. Dit alles omdat we in Nederland weer verder versoepelen vanaf komende vrijdag. We krijgen dan onze vrijheid weer bijna terug. Het kromme is van de landelijke versoepelingen dat in de voertuigen van het OV wel de mondkapjes-plicht nog blijft. 😡 Maar goed. het gaat hier in deze blog over de gebeurtenissen in de kerk. Daar krijgen we onze vrijheden weer terug. 🥳 Een deel van de zitplaatsen wordt gereserveerd voor mensen die nog wél 1,5 meter willen houden. De overige zitplaatsen geld geen 1,5 meter meer als verplichting. 🥳 Laten we hopen dat dit zo kan blijven en niet weer komend najaar en winter terug naar de beperkingen moeten. Laten we hopen dat dit eindelijk het einde van de pandemie gaat worden.🤔

Volgende log komende woensdag 02 maart 2022 uiterlijk rond de klok van 08 uur in de ochtend.