Samen eten in de kerk

22 maart 2022 Uit Door Hanry

Nu de corona regels zo goed als afgeschaft zijn komen ook die activiteiten weer op gang die eerst niet konden. De mogelijkheid om eens per maand bij elkaar te komen om gezamenlijk een warme maaltijd te nuttigen is daar één van. Komende vrijdag is de eerste van de herstart weer om naar toe te gaan. Omdat er vaak meer aanmeldingen zijn dat dat er in de zaal kunnen is aanmelding nodig. En er is contant geld nodig want betalen op digitale manier met de pinpas is niet mogelijk. In deze tijd is in Nederland het steeds lastiger om contant geld te krijgen. Het kan wel. Maar steeds meer geldautomaten verdwijnen. En persoonlijk vind ik contant betalen ronduit vervelend. Dan moet ik eerst contant geld ophalen. Contant geld heb ik in principe niet meer bij mij. In beginsel hoef ik me voor dit project me er geen zorgen om te maken. Want dat gezamenlijk eten in het kerkgebouw is op een tijdstip dat ik op mijn werk ben. Dus ik zal er helaas niet naar toe kunnen gaan.

Tot zover deze log voor dit moment. Volgende log uiterlijk 30 maart om 08 uur in de ochtend online.