Opleiden vrijwilligers

26 april 2022 Uit Door Hanry

Er is een team dat in de PGA-Noord in Arnhem, beeld en geluid regelt tijdens de dienst. Zowel in de kerkzaal als de online uitzendingen. Nog niet heel het team kan alles bedienen. Maar daar wordt aangewerkt. De leden van het team worden geleidelijk opgeleid. Tot voor kort deed ik het geluid en de verdere onderdelen nog niet. Komende zondag ga ik voor het eerst de camera bedienen naast dat ik ook het geluid doe. Dat kan tegenwoordig omdat de techniek ons helpt. Ik zal hier niet te veel op de techniek in gaan. Daar is deze blog denk ik niet voor bedoeld. Ook omdat ik er nog niet volledig het grondig weet. Maar ik ga komende zondag eens pogen om de camera te bedienen tijdens de dienst. Nu maar hopen dat alles goed blijft werken en dat alles goed gaat. Mijn opleiding voor deze afdeling is nog niet volledig afgerond. Afijn, we gaan het meemaken komende zondag.

Nieuwe log uiterlijk komende dinsdag rond 22:30 online.