Foutje

10 mei 2022 Uit Door Hanry

Afgelopen zondag bediende ik tijdens de kerkdienst weer de camera voor uitzending op internet via kerkomroep. Ik heb wel een camera foutje gemaakt. Na een solo van het orgel was een lied aan de beurt dat we gezamenlijk gingen zingen. in plaats van dat ik vanaf het orgel naar een totaal beeld van de kerkzaal ging drukte ik op een verkeerd knopje en ging de camera naar een ander shot 🙈 Direct corrigeerde ik het beeld. De kijkers thuis hebben mogelijk deze manoeuvres niet als prettig kijken ervaren. 🙈 En aangezien ik ook het geluid deed is het ook de bedoeling dat ik op het juiste moment de juiste microfoon aan en uit doe en zo. Ik heb ook hierin twee keer een foutje gemaakt. Te laat de microfoon open gezet. 🙈 Maar op deze drie foutjes na, ging het wel goed. Maar heb nog geen klachten gehoord van anderen.

Nieuwe log uiterlijk komende dinsdag rond 22:30 online.