Alles loopt

24 mei 2022 Uit Door Hanry

Alles gaat loopt. Waarheen dat leert de tijd. Het gaat zijn gang. Welke gang? Dat weet je pas als de gang gekozen is. πŸ˜‰ Ook hier in het kerkleven in Arnhem-Noord gaat alles lekker door. Waardoor dat weet men pas als het erdoor is. πŸ˜‰ Hemelvaart komt eraan en na een ochtendwandeling voor de liefhebbers is er een korte dienst in de Nieuwe kerk in Arnhem. Zelf ben ik dan hulp koster en komende zondag bedien ik beeld en geluid. Een mens heeft het maar druk met alles soms. πŸ˜‰ Zolang het leuk is, is het geen probleem. πŸ˜‰ Afgelopen zaterdag een workshop power point gehad. Dit omdat ik mogelijk over een tijdje mijn activiteit binnen ons beeld en geluidsteam ga uitbreiden. Meer daarover komt op een later tijdstip. Dat zal na verwachting nog wel enige tijd duren. πŸ˜‰

Dit was de log voor deze week.

Nieuwe log uiterlijk komende dinsdag rond 22:30 online.