Vakantietijd

2 augustus 2022 Uit Door Hanry

Het is vakantietijd. Veel mensen houden even vakantie of hebben dit gehad. Er zijn mensen die buiten Nederland vakantie houden. Anderen blijven in Nederland en weer anderen houden thuis vakantie. Gelukkig hebben we de vrijheid om te gaan en staan waar we willen. Dat was tijdens de corona-maatregelen wel anders. Ik hoop dat we in het najaar en de komende winter onze vrijheden kunnen behouden. Vrijheid voor ieder mens is een waardevol iets en we mogen ervoor waken dat we onze vrijheden behouden. Zodat we kunnen en mogen zijn wie we zijn, we kunnen en mogen doen zoals wij dat willen binnen alle wettelijke regels. Laat de ander het leven leiden zoals de ander dat graag doet. Veroordeel de ander niet om wie die is. Dat is denk ik belangrijk in het leven. Maar ook niet altijd even makkelijk.

Dit was de log voor deze week.

Nieuwe log uiterlijk komende dinsdag rond 22:30 online.