Vroegere publicatie van de log?

16 augustus 2022 Uit Door Hanry

Ik overweeg om de logs voor deze blog niet meer in de avonduren online te laten komen. Maar bijvoorbeeld in de ochtend. Bijvoorbeeld uiterlijk 08 uur in de ochtend dat die online komt of eerder of later. Of om dezelfde tijd­čĄö Het is een automatisch proces dat de log online komt. Zelf wil ik altijd even controleren of de techniek niet geweigerd heeft. Dus het is ook handig als ik het zelf rond de publicatietijd even kan kijken of het goed is gegaan. En ook welke tijd jullie als bezoekers prettig vinden dat de log online staat telt zeker ook mee. Dus laat vooral weten in een reactie welke tijd jou voorkeur heeft. Later meer hierover.
Dit was de log voor deze week.

Nieuwe log voorlopig nog uiterlijk komende dinsdag rond 22:30 online.