Technische dienst

14 februari 2023 Uit Door Hanry

Afgelopen zondag was ik, samen met nog iemand, tijdens de kerkdienst de afdeling ‘technische dienst’ in de zin van ik bediende de camera (voor de uitzending via internet) en de beeld schakelingen en zorgde dat het geluid goed ging. De ander zorgde voor de beelden in de kerkzaal op de schermen. En dat terwijl ik geen techneut ben. En mijn collega’s ook niet. Maar met onze amateur kennis lukt het meestal redelijk goed. Afgelopen zondag was er een filmpje wat tijdens de dienst vertoont zou worden. Alleen kregen we het geluid niet te horen. Na een uur rommelen ook nog steeds niet. Er is toen maar voor gekozen om het zonder geluid te doen en de tekst maar voor te lezen die erbij hoorde. Oef 🫣. Mogelijk is dit euvel ontstaan na een stroomstoring. We zijn dit euvel aan het onderzoeken.

En of er al niet genoeg was, had ik ook weer een kleine angstaanval die weer uitmonden in een paniekaanval. Man, man, man! Wanneer houden die aanvallen eens voorgoed op? 🤔 Daar wordt aangewerkt zeggen experts. Alleen vind ik het lang duren. Maar goed. Dat is weer een heel ander verhaal dat niet geschikt is voor deze blog.

Nieuwe log uiterlijk komende dinsdag rond 22:30 online