Er is altijd wat 18 – De hardloper

25 april 2023 Uit Door Hanry

Een fictief religieus verhaal deel 18. Elke overeenkomst met de werkelijkheid berust op zuiver toeval. Dit verhaal is bedacht en geschreven door Hanry.

De dorpsagent doet weer zijn ronde. Dit keer is het acht uur in de avond. Een hardloper kruist weer het pad van de agent. Dat is bijna elke avond zo. Het lijkt steeds de zelfde hardloper te zijn. Dit keer heeft de hardloper een bontjas aan. Dat is opvallend want de temperatuur is toch zo’n 25 graden. En dat is niet het enige opvallende. Op de bontjas staat een zwart kruis. Dat is duidelijk met een spuitbus gedaan. En of dit niet genoeg is, de sprinter loopt met in elke hand een vlaggenstok met een groene vlag. 🤔 De agent wil weten waarom en laat de rennende man stoppen. De hardloper kijkt verschrikt om zich heen. En zegt: ‘Sorry, ik mag niet stilstaan.’ ‘Waarom niet?’ Vraagt de agent. En er klinkt plots een geweerschot. De hardloper zegt:’ Zie je wel ik zei het al’ en rend in paniek weg. De agent trekt zijn pistool en roept: ’Kom te voorschijn!’ Hij wacht en het blijft stil. Er is gelukkig niemand geraakt. Maar het is hoogst merkwaardig.


Nieuwe log uiterlijk komende dinsdag rond 22:30 online.