Nieuw kerkblad

10 oktober 2023 Uit Door Hanry

Er is in Arnhem een nieuw kerkblad. Dit nieuwe kerkblad vervangt het kerkblad wat er tot voor kort nog was. Deze week worden de exemplaren rondgebracht door diverse bezorgers. Het blad is een papieren versie. Het vorige was zowel op papier als digitaal verkrijgbaar. Persoonlijk vind ik het jammer dat het nieuwe kerkblad vooralsnog alleen op papier is. Persoonlijk hoop ik erop dat het ook digitaal beschikbaar komt. Dat zou ook papier schelen en ik denk dat het kosten kan besparen bij de kerk. Ik ben van mening dat ik dit verder ga onderzoeken. Want in deze tijd is alleen op papier en niet ook digitaal toch opmerkelijk lijkt mij. Een papieren variant en daarnaast ook digitaal beschikbaar lijkt mij toch niet onmogelijk. 🤔 Aangezien het vorige kerkblad ook bijde varianten had. 🤔

Nieuwe log uiterlijk komende dinsdag rond 22:30 online, maar kan ook eerder al online staan.