Gender neutraal

9 januari 2024 Uit Door Hanry

Het gaat er tegenwoordig wel eens over man, vrouw, x. 🤔 Met toiletten bijvoorbeeld in kerkgebouwen. Is Mannen toilet en vrouwen toilet 🚾 nog van deze tijd? Is een gender Neutraal toilet wel of niet een goede oplossing. In sommige religieuze gebouwen is dat inderdaad een oplossing. Er zijn ook religieuze gebouwen waar dat geen oplossing voor is. Persoonlijk ben ik geen voorstander van hokjes denken. En ook in dit geval ben ik geen voorstander van gescheiden mannen en vrouwen toiletten. Kijk als iemand vindt dat dat wel noodzakelijk is dan is dat helemaal okee natuurlijk. Maar zelf vind ik dat onderscheid niet zo belangrijk. Een mens is een mens. Ik probeer geen oordeel te geven over wat anderen denken dat goed is om te doen. Vooral doen. Laat iedereen in de eigen waarde. Dat is denk ik belangrijk in het leven. Ook en misschien juist, in het religieuze leven.

Nieuwe log uiterlijk komende dinsdag rond 22:30 online, maar kan ook eerder al online staan.