Wat nou?

9 april 2024 Uit Door Hanry

Tja, als schrijver op een blog denk je wel eens wat moet ik nu weer schrijven ✍🏻

Je kunt schrijven over de bus die te laat was of over de drukte in de supermarkt. Maar daar gaat het in deze blog niet over. Het gaat over religie. Soms verdeeld religie mensen. Het kan zelfs tot oorlogen leiden met al het lijden vandien. Het kan ook tot omzien naar elkaar leiden zonder oorlogen en geweld. Als de wereld weer eens duister lijkt en ik zie dan een regenboog 🌈 Dan wordt ik blij van de regenboog. De regenboog. Het symbool dat alle mensen op de wereld vredig zouden kunnen samenleven. Als we wat liever voor elkaar zouden zijn en niet vooral eigen belang op één zetten. Al is dat soms ook moeilijk.

Nieuwe log uiterlijk komende dinsdag rond 22:30 online, maar kan ook eerder al online staan.