De brug – Deel 2

10 september 2024 0 Door Hanry

In de vorige log vertelde ik dat ik kerkbladen van de protestantse kerk rond zou gaan brengen. Ik zou uittesten of mijn mobiel de bezorgadressen vanzelf op de dichtstbij gelegen adres zou sorteren. Dat heeft die inderdaad gedaan. Maar de mobiel nam dan wel de geen die hemelsbreed het dichtstbij was. Dat is niet altijd ook de beste om heen te lopen. Want over de gebouwen heen lopen is niet mogelijk wel er omheen. Maar de andere adressen in de buurt staan er ook op. En hij werkt het wel live bij. Dus als je goed oplet dan lukt dat wel redelijk goed.

Doet deze techniek en net zo goed als de looproute die van te voren gemaakt is? Ja en nee. Ja hij houd wel de goede volgorde aan mits je goed op de kaart blijft letten. Maar als je niet vooraf het geen bezorgd moet worden op de goede volgorde hebt liggen loop je te veel te zoeken in de stapel. Dus is het lijkt mij, nog steeds van belang vooraf goed te sorteren. Anders loop je veel te veel te zoeken onderweg in de stapel. De methode om de mobiel de dichtstbijzijnde te laten tonen is wel een goed idee mits je continu de kaart op de mobiel in de gaten houd. Dan is de mobiel een goed hulpmiddel. Toch blijft vooraf sorteren handig om te doen.

Ik ben van plan om vaker deze techniek met bezorg routes te gaan testen. Het nadeel was dat dichtbij gelegen adressen niet altijd getoond werden op de mobiel. Ik ga de komende tijd verder testen met deze techniek. Met een volgende loopronde zal ik deze techniek zeker weer inzetten. En ik ga deze techniek proberen te verbeteren. Wie weet dat ik bij een volgende kerkelijke bezorg-ronde de techniek verbeterd heb. Zo als ik die nu toegepast heb is die zeker bruikbaar.

Nieuwe log uiterlijk komende dinsdag rond 22:30 online, maar kan ook eerder al online staan.