Gevonden voorwerpen

6 maart 2019 Uit Door Hanry

Soms komt het voor dat mensen spullen ongewilt in een kerkgebouw achter laten. Dan komt het bij ‘Gevonden voorwerpen’ in de kast. Het werd op een goed moment een beetje veel de verzameling. Er kwam meer bij dan eraf ging. In een poging de rechtmatige eigenaren weer terug te vinden bij de spullen is er op een goed moment besloten om een tafel met gevonden spullen in de centrale hal van de Opstandingskerk te plaatsen. In de hoop dat de spullen weer bij de rechtmatige eigenaren zullen komen.

De tafel staat er nu een paar weken en de spullen zonder eigenaar nemen een beetje af zo lijkt het.

Er is goede hoop dat alles weer bij de rechtmatige eigenaren zullen belande. Want dat is wat het doel is.

Vergeet niet een duimpje en/of een reactie te geven hier onder.

Komende woensdag, 18 uur weer een verse log.