Hoog, hoger, hoogst

8 mei 2019 Uit Door Hanry

Op 1 mei gingen sommige mensen het hoger opzoeken in de Opstandingskerk te Arnhem. Een luik van een vluchtweg was aan reparatie toe. Maar dat was nog niet het hoogtepunt van de dag. Want op het hoogste punt van het kerkgebouw, de toren, werd er onderhoud gepleegd aan het dak. Het spreekwoord ‘Je kunt me het dak op’ was wel heel letterlijk van toepassing.

Op het hoogtepunt

Mogelijk hadden deze mensen altijd al gedroomd van een baan op hoog niveau. Dat is ze dan wel gelukt. Persoonlijk zou ik niet zo hoog opklimmen. Want wie hoog zit kan hard naar beneden vallen. Daarom hou ik het zelf bij grondwerk. Immers grondig werken is ook een vak.

Laat weten wat je van deze log vindt en geef een duimpje.

Een reactie is ook altijd tof.

Elke woensdag rond 18 uur een nieuwe log hier. Mis het niet!