Stemlokaal

5 juni 2019 Uit Door Hanry

Eens in de zoveel tijd mag men in Nederland gaan stemmen. Voor provincie, landelijk, gemeente of Europa. In dat geval wordt de Opstandingskerk in Arnhem dan gedeeltelijk omgetoverd tot stemlokaal. Boven in de centrale hal word dan even voor de verkiezingen een mysterieuze container gebracht.

De container

In deze black box zitten de onderdelen om van de hal een stemlocatie te maken. In de afgelopen 8 maanden heb ik dat twee keer meegemaakt. En voor het gemak heb ik bij deze twee verkiezingen ook van deze lokatie gebruik gemaakt om mijn stem uit te brengen. Met de stempas kan men zelf bepalen welke lokatie, binnen jou gemeente, je een stem uit gaat brengen, mocht men gaan stemmen. Want anders dan in sommige andere landen is stemmen geen moeten hier in Nederland.

Laat maar weten wat je van deze log vindt. Met een duimpje en/of een reactie.

Komende woensdag een nieuwe log om ongeveer 18.00 uur. Mis hem niet!