Samen in één gebouw – deel 2

26 juni 2019 Uit Door Hanry

Ik heb in een eerdere log al eens gemeld dat er in Arnhem – Noord een proces gaande is om drie kerkgebouwen met hun gemeentes samen te laten smelten tot één gemeente in Arnhem -Noord. Dit proces is al heel lang aan de gang. Stappen zijn gezet en iedereen is zo goed mogelijk erbij betrokken. We zijn nog niet klaar met dit proces in Arnhem – Noord. Voor zover ik nu zie gaan we vanaf oktober dit jaar met de drie kerkgemeentes gezamenlijk de kerkdiensten vieren. Elke maand in een ander kerkgebouw en zo toeren we gezamenlijk tussen de drie gebouwen.

Daaraan vooraf gaat in de zomermaanden een zomerdienstregeling van start. Dit is al jaren elke zomer het geval. De zomermaanden zijn traditioneel getrouw de wat stillere maanden qua activiteiten.

Het lijkt mij een goed moment om in die tijd de aandacht op deze blog wat te verbreden. Immers er zijn meer kerkgebouwen en andere religieuze plekken/gebouwen op deze aardbol. Maar daar kom ik in een andere log nog op terug.

💡 Vond je dit leuk of niet? Laat maar weten door een duimpje te geven. Een reactie is ook tof.

🛎 Elke woensdag een nieuwe log. Rond de klok van 18 uur. Mis hem niet!