Vakantietijd

10 juli 2019 Uit Door Hanry

Tja, wie kent het niet de zomer als een vakantietijd. Een tijd waarin het dagelijks leven net even afwijkt van de rest van het jaar. In veel kerken kent men ook zo’n tijd. Er zijn minder activiteiten en het is een beetje stiller dan anders. Tijd om vakantie te houden voor sommige mensen.

Kortom, het is komkommertijd, zoals men dat in de mediawereld nog wel eens noemt. Waar dat vandaan komt weet ik niet. Komkommers kunnen toch altijd gegeten worden? 🤔

Hoe dan ook. Het lijkt me tijd om bijvoorbeeld van het mooie weer te genieten en weer nieuwe energie op doen voor na de vakantie. Tijd om nieuwe plannen voor deze blog uit te werken. Om ontspannen en uitgerust weer door te gaan na de vakantie.

Ik weet niet, maar dit lijkt me een typische log waar wel woorden staan maar waar men zich kan afvragen of er ook wat verteld wordt. 🤔

Laat weten wat je van deze log vindt door een duimpje en/of een reactie te geven.

Elke woensdag rond 18 uur een verse log. Mis hem niet!