Samen in één gebouw – deel 3

31 juli 2019 Uit Door Hanry

In een jaren lang proces van het samen gaan van drie gemeentes in Arnhem Noord naderen we een nieuwe fase. De drie gemeentes waren op papier al één gemeente Arnhem-Noord. Maar we deden de diensten nog geregeld los van elkaar. Dat werd langzaam steeds vaker samen. En ik kan al verklappen dat we vanaf oktober 2019 daadwerkelijk in één gebouw de kerkdiensten gaan vieren. We pendelen dan tussen de drie kerken. De ene maand in kerk A, de volgende maand kerk B en de maand erna kerk C. Om vervolgens weer deze cyclus opnieuw te doen. Kortom dan begeven we ons maandelijks naar een ander gebouw. Wel binnen de drie gebouwen. Zo naderen we steeds dichter het moment dat we in één gebouw ons gaan vestigen. Al zullen daar nog wel wat maanden overheen gaan. Het gebouw waar we uiteindelijk in terecht gaan komen, daarvan is het plan dat het eerst nog verbouwd gaat worden. Maar daarover in een andere log meer.

Dit was het voor deze keer. Laat weten wat je ervan vindt! Een duimpje, reactie. Het is allemaal super als dat gedaan wordt. Ik hoor en zie graag wat jij ervan vindt. Niet vergeten dus om van je te laten horen!

Komende woensdag rond 18:00 uur een nieuwe log! Mis hem niet!

Laterrrrrrrrrrr, sprak de pater en hij had niet eens een kater. 😉

👋🏻👍🏻🎉🎊👋🏻