Houtsnijwerk

Houtsnijwerk

7 augustus 2019 Uit Door Hanry
Jezus en de Sameritaanse vrouw bij de bron – in de Opstandingskerk

In de Opstandingskerk in Arnhem hangt, vooralsnog, naast de deur naar het orgel een kunstwerk dat met de hand is gemaakt door Pieter Stuivenberg (23-01-1922 tot 21-02-1995). In 1985 werd het aangekocht.

Het verbeeld Jezus en de Sameriraanse vrouw bij de bron (Bijbel: Johannes 4: 1t/m 42)

De maker was een vakkundige hobby-houtsnijwerker. Hij heeft een tijd lang zijn kennis overgedragen aan de houtbewerkers-groep binnen de groep hobbyisten die in een plaatselijk buurtcentrum geregeld bij elkaar kwamen om hun hobby uit te oefenen.

Dat was de log voor deze keer.

Vond je het leuk, geef een duimpje 👍🏻 Reacties zijn ook altijd welkom en komende woensdag rond 18 uur is er weer een nieuwe log hier te vinden.

Happy summer! ☀️