Mysterieuze bak

30 oktober 2019 Uit Door Hanry

In de Opstandingskerk in Arnhem-Noord is deze mysterieuze bak gezien.

Misschien kun je er een schip in wording in zien. 🤔 Maar dat is het niet. Dit voorwerp is gebruiksklaar. Maar waar wordt dit voor gebruikt? 🤔

Deze mysterieuze bak wordt gebruikt om het geld van de collectezakjes in te verzamelen. Er wordt in een dienst gave opgehaald voor drie verschillende doelen. Per doel wordt de opbrengst in zo’n ijzeren bak gedaan. Met deze bak kun je het makkelijker in de grotere zak deponeren. Met de grotere zak wordt het getransporteerd naar de afdeling waar de inhoud geteld wordt en naar het betreffende doel wordt overgemaakt. Dus eigenlijk is deze bak minder mysterieus dan gedacht is. 😉

Dat was dan weer de log voor deze week. Laat weten wat je ervan vindt. Geef een duimpje, een reactie of doe het niet 😉

Komende woensdag weer een log rond 18 uur.