Wasmand

6 november 2019 Uit Door Hanry

In het kerkgebouw hier in Arnhem hebben wij nog wel eens wat spullen die gewassen dienen te worden. Er is daar een grijze plastic bak voor. Deze bak daar staat met grote letters β€˜Wasmand’ op. Zo is die voor iedereen herkenbaar en makkelijk mee te nemen om de inhoud te wassen. Zoals altijd wilde ik ook onlangs de wasmand legen zodat de vuile was gewassen kon worden. Tot mijn verbazing was de wasmand verdwenen. 🀨 Hoe ik ook zocht in het gebouw, geen wasmand te vinden. πŸ€” Navraag leverde ook geen wasmand op. Vreemd. πŸ€”

Een week later was de wasmand net zo mysterieus als dat hij verdwenen was, weer terug. 😯
Geen mens weet waar die in de tussentijd verbleef. Wat ik denk is dat dit bij de mysteries van het kerkgebouw horen. πŸ™‚

Dat is de log voor deze week. Volgende week een nieuwe log. Laat weten wat je van deze log vindt door een duimpje te geven. Een reactie is ook altijd leuk. Tot de volgende log πŸ€—