Een groene kerst

11 december 2019 Uit Door Hanry

Ieder jaar in december zetten we een kerstboom in de kerkzaal van de Opstandingskerk in Arnhem. Een groene boom versierd met kerstverlichting, kerstballen en Glitter slingers. Vorig jaar was er een bepaalde theorie van bepaalde mensen waarop het leek dat we dit jaar december aan het verbouwen zouden zijn in dit gebouw. Daar werd door sommige personen aan gekoppeld dat daardoor de versiering van de Opstandingskerk wel weg kon. Ook omdat volgens de mening van bepaald volk, het niet veel soeps meer was. Persoonlijk stond en sta ik zelf niet 100% achter deze theorie. En de theorie bleek ook niet te kloppen. Het gevolg is nu dat er wel een kerstboom staat maar zonder versiering. Dat ziet er dan zo uit.

Wat moeten we hiervan vinden? 🤔

Hoe zal ik mijn gevoel hierbij omschrijven? De term ‘Zet dan niets neer.’ is misschien wel op zijn plaats. Maar ik vraag me in het algemeen altijd af wat voor vreemde gewoonte het is om met kerstmis een boom binnen te zetten. 🤔 Maar ja, dat is iets wat ik me persoonlijk afvraag. Verder laat ik het oordelen aan andere over.

Dat is het voor deze week. Komende woensdag rond de klok van 18 uur weer een nieuwe log. Vergeet niet een duimpje te geven. Een reactie is ook altijd leuk. Wat vindt jij van een kerstboom binnen?