Kerstvieringen

18 december 2019 Uit Door Hanry

December is er weer. In het kerkleven is dit zo’n maand waar het extra druk is. Neem nu de Opstandingskerk in Arnhem. Dinsdag was er de eerste kerstviering voor de mensen die 55+ zijn.

Vanmorgen was ik al om 07 uur op mijn werk in de Opstandingskerk. Dit omdat er een kerstviering van een basisschool was. En deze avond is er nog een school die de kerstviering bij ons komt doen. Gelukkig is het heel leuk werk om te doen. Mijn collega’s die hebben ook een deel van deze mooie maar lange dag voor hun rekening genomen.

En dan hadden we afgelopen zondag ook nog een kerstconcert van een koor in ons gebouw gehad. Wat een kerstsfeer in deze kerk.🎄

In de tussentijd leveren huurders hun toegangs-gereedschap langzaam in. Want vanaf Januari a.s. kunnen huurders niet meer het gebouw in. Dit in verband met de op handen zijnde verbouwing. Er is op 5 januari 2020 nog een allerlaatste kerkdienst in de Opstandingskerk in Arnhem. Het gebouw zal leeggehaald moeten worden en dan verbouwd. Naar verwachting gaat alles anders worden in het gebouw. Ik hoop de verbouwing te kunnen volgen en verslag uit te brengen via deze blog.

Dat was de log voor nu. Blijf deze log volgen. Komende woensdag een nieuwe log. Natuurlijk rond de klok van 18 uur. En uh… vergeet niet een duimpje te geven. Een reactie is ook altijd toppie 😎