Eerste kerstdag

25 december 2019 Uit Door Hanry

Het is vandaag eerste kerstdag. Een feestdag in de christelijke kerken. In de kerk zijn de afgelopen weken steeds meer lichtjes gekomen. Op straat zie je ook lichtjes. Een feestelijke dag voor veel mensen. Helaas zijn er ook mensen waar de kerstdagen geen feest voor is. Dit door diversen omstandigheden. Maar ik geloof dat het mogelijk is dat ooit de mensheid in vrede en liefde samen kunnen leven. Al lijkt het soms verder weg dan ooit. Toch wil ik jullie deze kerstwens meegeven.

Dit was de laatste log voor 2019. Komende woensdag rond de klok van 18 uur, weer een nieuwe log. Ik hoop dat jullie dan weer even komen kijken op deze log. Vergeet niet een duimpje te geven bij deze log. Een reactie is ook altijd een goed idee 👍🏻
Tot de volgende log 👋🏻