2020

1 januari 2020 Uit Door Hanry

Het is dan zover. Het is 01 januari 2020. Ik wil iedereen een heel goed nieuwjaar toewensen. Hoop dat al het goeds mag komen voor iedereen.

In kerkenland in Arnhem-Noord staan grote veranderingen op het programma. Om te beginnen zal het kerkgebouw, dat nu nog Opstandingskerk heet, van naam veranderen en verbouwd worden. Op 5 januari is er een voorlopig laatste dienst. Daarna gaan we, na de verbouwing weer verder met vieringen. Tot die tijd wisselen we nog even tussen twee andere kerken in Arnhem-noord. Na de verbouwing is het de bedoeling om elke week in het zelfde gebouw een eredienst te houden. Naar verwachting is het september dat we zover zijn. Hoe het gaat worden? De hoofdingang is nu boven men moet een heuvel op om er te komen. Die gaat verplaatst worden naar beneden, zodat men geen heuvel meer op hoeft. Nu is er binnen geen lift. Tijdens de verbouwing wordt er een lift geplaatst. Zodat iedereen zonder traplopen in de kerkzaal op de eerste verdieping kan komen. En nog een aantal veranderingen. De buitenkant zal nagenoeg hetzelfde blijven. Het gebouw heeft een monumentale status, daardoor kan niet zomaar alles veranderd worden. Meer over de de verbouwing en haar voortgang hoop ik in deze blog te kunnen weergeven in de toekomst.

Vergeet niet een duimpje hieronder te geven. Een reactie is ook altijd welkom.

Komende woensdag rond de klok van 18 uur weer een nieuwe log op deze blog. 👋🏻