Uitruimen kerkgebouw 2

22 januari 2020 Uit Door Hanry

Het gaat sneller dan het leeghaal-team gedacht had. De Opstandingskerk wordt steeds leger. Oud ijzer, grof vuil, glaswerk, Plastic, enz, enz. Het wordt keurig geschieden. Ook is er plaats voor spullen die wel weggaan maar nog te gebruiken zijn. Eens in het jaar is er in Arnhem-Noord een bazaar door de PGA-Noord vrijwilligers georganiseerd. De opbrengst is dan een goed doel dat elk jaar weer opnieuw bepaald gaat worden. Daarom hebben we ook een plaats waar spullen die op de bazaar aangeboden kunnen worden verzameld. Verder zijn er vertrekken in het gebouw die onaangeroerd blijven tijdens de verbouwing. Deze ruimtes worden gebruikt als opslagruimte voor de spullen die we na de verbouwing weer willen gebruiken.

De kerkzaal leeg, op wat rest meubilair na.

De kerkbanken liggen opgestapeld langs de muur. Deze worden hergebruikt in het interieur van de Nieuwe Kerk. Verder staan er nog tafels en stoelen zodat de hardwerkende mens kan uitrusten. Maar zeker ook de innerlijke mens kan verzorgen. Koffie, thee, koekjes, broodjes en dergelijke zijn erg belangrijk.

Op het moment van publicatie van deze log is het kerkgebouw leeg gehaald. En zijn de spullen in ruimtes opgeslagen waar tijdens de verbouwing niets gebeurd.

De opslag van de spullen:

Het beamer-teame heeft de beamer en projectiescherm ingepakt zodat het klaar is voor de verbouwing.

Nu dat alles uitgeruimd is, komt de volgende fase in aantocht. Een deel van de leeg gekomen ruimte wordt ingericht om er een bazaar te gaan geven voor de verbouwing start. Dat zal ergens begin februari zijn. Deze bazaar staat los van de jaarlijkse bazaar van Arnhem-Noord.

Bazaar in opbouw

Dat was de log voor deze keer. Vergeet niet een duimpje te geven en een reactie is ook tof. 👍🏻

Komende woensdag rond 18 uur weer een nieuwe log online.