Uitstel verbouwing Opstandingskerk Arnhem

29 januari 2020 Uit Door Hanry

Het was afgelopen donderdag 23 januari 2020 toen bekend is geworden dat de geplande verbouwing van Opstandingskerk/Nieuwe kerk door onvoorziene gebeurtenissen wordt uitgesteld tot nadere orde. Ook de Bazaar die op 08 februari stond gepland wordt opgeschort. Heeft iets met geld 💰 te maken. Ik ben geen geld-wonder. Ben ook niet bijster slim 🧠. Maar de verbijstering is bij iedereen groot toen het afgelopen donderdag bekend werd gemaakt. De ontstane toestand zal zeker in de PGA-Noord besproken worden. Het kerkgebouw was net geheel uitgeruimd en in staat van ‘klaar voor de verbouwing‘ gebracht toen dit openbaar bekend werd gemaakt. In eerste instantie viel mijn mond open. Maar ja, dat tochtte zo, dus heb ik die weer dicht geduwd.😉

Simpel gezegd gaat de verbouwing nu niet door omdat de begroting niet klopt.

Vragen, ongeloof en nog meer onrust zijn ontstaan. Op de avond na de bekendmaking trof ik dit op diversen kerk-kanalen aan.

Is uitstel afstel? Nee! Men is nog altijd voornemens om te gaan verbouwen.

Dit is het voor nu, komende woensdag weer een nieuwe log op deze blog. Rond de klok van 18 uur. Vergeet niet een duimpje te geven. Een reactie is ook tof 👍🏻

Tot laterrrrrrr 👋🏻