Contract aannemer

19 februari 2020 Uit Door Hanry

Gisteren was het zover. Het contract met de aannemer die de verbouwing gaat doen is getekend. De Opstandingskerk in Arnhem is nu officieel in handen van de aannemer. Nadat het contract getekend was gingen we aan de koffie met taart.

Bij deze gelegenheid hebben een collega en ik voor de koffie en thee gezorgd. Tafels klaar gezet en dergelijken, zodat de koffie en thee genuttigd konden worden bij de taart. 😉

Verder is gisteravond een afvaardiging van het beamer team van de Opstandingskerk/Arnhem-Noord, naar een presentatie geweest van kerk TV. Kerk TV levert software en apparatuur om een kerkdienst in beeld en geluid uit te zenden op internet. De PGArnhem – Noord zend al uit in alleen audio via internet. Maar we onderzoeken of TV uitzending via internet mogelijkheid zou zijn voor in de toekomst. Het zag er prachtig mooi uit. Persoonlijk ben ik enthousiast. Maar of de kerkelijke bestuurders in Arnhem-noord dat ook in meerderheid zijn is mij nog onbekend. Dat is nog even afwachten hoe dat zal verlopen.

Dat is het voor nu. Komende woensdag rond de klok van 18 uur weer een nieuwe log. Dan zal er een poging worden gedaan om uit te leggen wat een koster zoal doet in de PGArnhen-Noord.

Vergeet niet een duimpje te geven en een reactie is ook altijd plezierig.