Voorbereiding verbouwing update

4 maart 2020 Uit Door Hanry

Afgelopen zondag is de gemeente van de PGArnhem – Noord weer bijgepraat over de verbouwingsplannen. Ik heb vernomen dat het plan nu is om komende zaterdag een boedeldag te houden. Hier zullen alle tot nu toe overbodige kerk-spullen worden verkocht voor de liefhebber. De opbrengst komt ten goede van het potje waar de verbouwing uit betaald gaat worden. Op 02 maart zijn de buurtbewoners en de gebruikers bijgepraat over de verbouwingsplannen. Men verwacht dat de daadwerkelijke verbouwing toch echt op 09 maart a.s. gaat starten. Dat is ruim een maand later dan de oorspronkelijke datum van 1 februari. Maar goed, zo te zien gaat het op 09 maart dan toch beginnen. De transformatie van Opstandingskerk Arnhem naar Nieuwe kerk Arnhem.

Dit was de log voor deze week.

En je weet het misschien wel, duimpje altijd top 👍🏻 Een reactie ook top 👍🏻 Alle twee dubbel top 👍🏻👍🏻
Komende woensdag een nieuwe log. 😎