Samen

25 maart 2020 Uit Door Hanry

In Arnhem is er nog een deel van wat er onder de PGA-gemeente valt in een ander gebouw. De ‘Sion gemeente’. Die horen ook bij de PGA-Noord. Deze gemeente sluit zich aan bij de rest van Arnhem-Noord. Daardoor komen ze in het zelfde gebouw hun diensten vieren als de PGA-Noord. Dat houd in dat de viering van PGA-Noord nog completer is.
Op 23 februari 2020 waren ze voor het eerst bij ons. Om deze kennismaking te vieren begon de kerkdienst toen een half uurtje later. En in dat half uurtje kon men een kopje koffie of thee drinken om gezellig kennis te maken met deze mensen. Toen kon dat nog. Dat was voor de huidige toestanden met corona. Nu volgen we thuis de diensten. Er is veel veranderd door dat virus.

Gelukkig kan er wel elke week een nieuwe log hier zijn. Komende woensdag ook weer. Ik hoop dan een update over de verbouwing van de Opstandingskerk te kunnen geven. Na de verbouwing gaat de kerk Nieuwe kerk heten.

Laat weten wat je van deze log vindt. Geef een duimpje, reactie of doe niets. 😉

Tot de volgende 👋🏻