22 april 2020

22 april 2020 Uit Door Hanry

De verbouwing van Opstandingskerk naar Nieuwe kerk gaat gestaag verder. De liftschacht is in aanbouw vernam ik. Nu schijnt het zo te zijn dat de lift al een wens was in de jaren 60 toen dit gebouw gebouwd werd. Het was er al die jaren niet van gekomen. Maar nu gaat die er wel komen. De bouwmensen zijn er druk mee aan de slag. De ingang op de heuvel gaat niet meer de hoofdingang worden. Die gaat verhuizen naar beneden onder de toren. Daar vandaan kan met de lift naar boven worden gegaan om de kerkzaal te bezoeken. Tenminste dat kan als het klaar is. Nu nog niet. Men is er nu druk aan het werk.

In de andere twee gebouwen in Arnhem-Noord is het momenteel nogal stil. Maar we hopen dat deze corona-stilte, snel over zal zijn.

Dat is het voor deze keer, een duimpje en een reactie is altijd tof.

Komende woensdag rond 18 uur, een nieuwe log is de bedoeling.