Te laat

27 mei 2020 Uit Door Hanry

Beste allemaal,

Het is u misschien opgevallen, maar deze log is wat later dan beloofd en dat u van ons (redactie van deze blog) gewent bent. Oorzaak waren wat vergeetachtigheid en wat onhandig technische oponthoud. 🙈 Maar hij is er dan toch een nieuwe log.

Te laat komen bij een kerkdienst is tegenwoordig de kans minder groot. Immers de kerkdiensten zijn op dit moment digitaal. Wat wel op schema lijkt te liggen is de transformatie van Opstandingskerk Arnhem naar Nieuwe kerk Arnhem. Daar loopt alles volgens plan. Vanaf September is het nog steeds de bedoeling dat heel Arnhem – Noord in de Nieuwe kerk de vieringen zullen gaan houden. De twee andere kerkgebouwen, Diaconessenkerk en de Bethlehemkerk, daar zullen wij helaas afscheid van moeten gaan nemen. Het is altijd pijnlijk om een gebouw te zien verdwijnen waar je jaren lang geregeld kwam. Zoiets doet zeer. Nu kan ik zeggen dat er een prachtig verbouwde kerk voor in de plaats komt. Dat is ook zo, maar dat maakt het vaarwel zeggen niet minder erg. Wat er met de twee gebouwen gaat gebeuren kom ik later in een log op terug.

Voor nu wil ik het hier even bij laten.

Ik hoop dat ik weer duimpjes en reacties mag zien op deze log.

En komende woensdag weer een nieuwe log, hopelijk dan weer gewoon vanaf 18 uur online.