Maximaal met 1,5 meter

10 juni 2020 Uit Door Hanry

Afgelopen zondag luisterde ik naar de kerkdienst van de PGArnhem via internet. Sinds enige tijd was de kerkdienst vooraf opgenomen en zonder gemeenteleden. Afgelopen zondag werd ik verrast door een aantal veranderingen. De dienst was live op de zondagochtend en tot mijn positieve verrassing waren er ook gemeenteleden bij. 28 mensen waren bij elkaar voor een kerkdienst die live te beluisteren was. Later zou deze dienst te zien zijn via youtube. De 1,5 meter afstand werd keurig gehouden door iedereen. Nader onderzoek wees uit dat het weer is toegestaan om vanaf 1 juni met maximaal 30 mensen bij elkaar te komen. Ook voor kerkdiensten gaat dit op. Mits de 1,5 meter afstand in acht wordt genomen. En er mag niet met zā€™n alle binnen gezongen worden. De liederen werden dan ook of gespeeld zodat men kon luisteren erna. De tekst werd in de kerkzaal geprojecteerd om mee te lezen. En soms was er Ć©Ć©n persoon die zong. Dat wisselde af. Dertig mensen is dus nog voor een klein groepje. Maar langzaam gaat ook het kerkleven weer van het slot.

Dit was de log voor deze week. Duimpje, reactie altijd leuk šŸ‘šŸ»

Komende woensdag rond 18 uur weer een verse log is de bedoeling. šŸ‘‹šŸ»