Herstart kerkdiensten

8 juli 2020 Uit Door Hanry

Bij de PGArnhem-Noord was het op 05 juli 2020 weer mogelijk om een kerkdienst bij te wonen. 🥳 Vooraf aanmelden verplicht en 1,5 meter afstand houden van elkaar ook verplicht. En nog een partij regels. Het was aan één kant heel raar om het zo te moeten doen. Maar ook heel begrijpelijk gezien de COVID-19 tijd waarin we leven. Anderzijds ook heel fijn dat dit weer mogelijk is, zij het in zeer aangepaste vorm. Laten we hopen dat de tijd weer gaat komen dat we weer normaal een kerkdienst kunnen houden, zonder noodgedwongen beperkingen. Na komende zondag gaat ‘de kerk’ deze gang van zaken evalueren. Persoonlijk ben ik heel benieuwd wat de uitkomst zal zijn van de evaluatie. En toch, ondanks alle beperkingen ben ik heel blij dat we weer naar een kerkdienst mogen/kunnen gaan. De diensten worden ook uitgezonden via internet.

Dit is het voor dit moment weer.
Duimpje, reactie het kan allemaal. Laat van u horen! Of doe het niet 😉

Komende woensdag rond 18 uur… een nieuwe log. 🛐