Zoekend naar de weg

29 juli 2020 Uit Door Hanry

Nu de verbouwing van Opstandingskerk naar Nieuwe kerk steeds verder vordert in Arnhem-Noord. Is ook het beamer-team weer ontwaakt. Er schijnt binnenkort weer een vergadering te zijn van dit team. Hoogst waarschijnlijk zal ik er ook voor worden uitgenodigd. We zijn ook aan het kijken of we weer een gespreksgroep kunnen laten ontwaken, binnen alle regeltjes waar we tegenwoordig rekening mee moeten houden. Zo komt langzaam de agenda weer voller met diversen voorbereidende zaken. Laten we hopen dat de voortgang doorgang kan vinden. Anders moeten we naar andere mogelijkheden zoeken. Het leven is soms net een doolhof, we zoeken naar de juiste weg. Wat is de juiste weg?

Dat was hem weer, de log van deze keer.

Komende woensdag verwacht ik weer een nieuwe log live te laten gaan rond de Nederlandse klok van 18 uur.