Afscheid

5 augustus 2020 Uit Door Hanry

In de komende tijd zullen we in de PGArnhem-noord afscheid gaan nemen van twee gebouwen. Dit is het gevolg van vier PGA-Nood gemeentes die naar één gebouw zullen gaan. Één van de vier gemeentes is al in één van de kerkgebouwen erbij ingetrokken. Daarmee zijn er feitelijk nog drie PGA-gemeentes over. De volgende stap is om na de verbouwing van de Opstandingskerk naar de Nieuwe kerk dat we met de drie gemeentes in één kerkgebouw gezamenlijke diensten gaan houden.

Tja, dat wordt dan afscheid nemen van twee gebouwen als vierplek. Plekken waar een hoop herinneringen liggen. Voor de één meer dan voor de ander. Dat dit in Arnhem-noord gaat gebeuren is al enige tijd bekend. Het komt nu wel steeds dichterbij. Maar hoe pijnlijk het afscheid misschien voor mensen gaat worden, we krijgen er wel een prachtig gebouw voor terug. Tenminste dat is ons wel beloofd op papier. Ik heb van de binnenkant nog weinig gezien. Op wat foto’s en filmpjes na. Ik ben heel benieuwd om het verbouwde gebouw in levende lijve te kunnen zien binnen. Als ik tijd van leven mag hebben gaat dat vast ook gebeuren. 😉

Tot zover deze blog van deze keer. Komende woensdag is het de bedoeling de volgende log online te brengen rond de klok van 18:00 🕕 uur.

Een reactie of duimpjes zijn altijd tof.