Kerken sluiten

19 augustus 2020 Uit Door Hanry

In de maand september 2020 zullen in de PGArnhem-noord twee kerkgebouwen sluiten. Om uiteindelijk één kerkgebouw over te houden waar we dan allemaal naar toe kunnen gaan. Het afscheid van de twee gebouwen zal voor een aantal mensen zwaar vallen. Daarom wil de PGArnhem-noord het niet ongemerkt voorbij laten gaan. Want zo’n gebouw is voor velen veel meer dan wat materialen dat een gebouw vormt. Er liggen soms veel herinneringen en emoties. Voor sommige zijn er belangrijke dingen gebeurd. Bijvoorbeeld een doop, huwelijk, belijdenis of begrafenis van een geliefde. Daarom wil de PGA het afschiet ook niet zomaar voorbij laten gaan. Er wordt dan ook aan van alles gewerkt om een mogelijkheid te bieden voor een afscheid van de gebouwen.

Dat is de log voor deze keer. Reacties zijn altijd welkom 😎 komende woensdag rond 18 uur is er weer een nieuwe log.