Nieuwe kerk – Arnhem-Noord Uitstel opening

23 september 2020 Uit Door Hanry

Het openingsfeest na de verbouwing van de Opstandingskerk naar de nieuwe kerk in Arnhem-Noord zou op 27 september 2020 zijn. Maar helaas zal niet alles 100% klaar zijn in de kerk. Bijvoorbeeld is sterk de vraag of de trap klaar zal zijn, maar de lift is wel werkend. Het is ook de vraag of de definitieve geluidsinstallatie er al zal zijn. Mocht die laatste er nog niet zijn komt er een tijdelijke installatie in. Dus geluid zal er naar verwachting wel zijn. De opening is al eerder uitgesteld en zoals het er nu naar uit ziet zal het openingsfeest nog eens worden uitgesteld tot het gebouw volledig klaar is en er geen half afgemaakte onderdelen zijn. Een definitieve datum hangt er dus vanaf wanneer die echt klaar is. Verwachting oktober/November 🤔 Maar dat is dus nog niet zeker. Feitelijk is het nog even afwachten wanneer het openingsfeest gaat zijn.
Het is wel mogelijk om vanaf de 27ste met kerkdiensten in de nieuwe kerk te beginnen. De zaal, waar de stoelen afgelopen zaterdag nog geplaatst moesten worden, zag er afgelopen zaterdag nog wat leeg uit.

De kerkzaal van de Nieuwe kerk in Arnhem-Noord

Dat gaat ongetwijfeld nog veranderen in de komende tijd. En of het dan ook nog vooraf aanmelden is voor de dienst is hangt af hoe de regelgeving op dat moment is omtrent het COVID virus. De verwachting is dat aanmelding wel noodzakelijk zal zijn en er een maximum aantal mensen mogen toegelaten worden wegens de COVID-regels.. Zo zijn er van die dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Veiligheid, gezondheidsrisico en nog tal van dingen. Maar dat wordt gelukkig goed in de gaten gehouden. Maar we komen steeds dichter bij het moment dat dit gebouw klaar zal zijn.

Tot zover de log van deze keer.

Volgende log wordt komende woensdag verwacht even na de klok van 18 uur.