Sluiting kerken Arnhem-Noord gaat verder

9 september 2020 Uit Door Hanry

Afgelopen zondag is na 50 jaar de laatste PGA-dienst in de Bethlehemkerk gehouden. Zelf heb ik deze viering via internet gevolgd.

Komende zondag gaat er weer een kerk sluiten bij de PGA-Noord. Dan is de Diaconessenkerk aan de beurt.

Diaconessenkerk Arnhem-Noord

Deze kerk was ooit verbonden met het Diaconessenziekenhuis. Dat ziekenhuis bestaat niet meer. En komende zondag zal de laatste PGA kerkdienst hier worden gehouden. Wat er in de toekomst mee gaat gebeuren is mij niet geheel duidelijk. Ik heb gehoord dat er een groep is die er een buurtcentrum van wil maken. Maar of dat doorgaat is mij niet bekent. Ik heb van dat idee verder niets meer gehoord. Dus dat is voor dit gebouw ook even afwachten. Eerst komende zondag de laatste PGA-Noord kerkdienst.

Komende woensdag weer een nieuwe log op deze blog.

Een reactie kan ook weer worden geplaatst als je dat wilt.