Bijna naar de nieuwe kerk

16 september 2020 Uit Door Hanry

In Arnhem-noord is het bijna zover dat we de eerste dienst in de verbouwde opstandingskerk gaan houden. De kerk heet dan Nieuwe kerk en vanaf 27 September zullen we als PGArnhem-Noord erin huizen. De diensten zullen daar om 10:30 starten op de zondagochtend. Naar verwachting is de kerk dan nog niet 100% klaar. Mogelijk moeten er nog wat dingen afgemaakt worden. Maar ongetwijfeld zal alles veilig kunnen. Wat er mogelijk nog afgemaakt moet worden, weet ik momenteel niet. Maar laten we ons richten op wat wél kan. Zoals met maximaal 100 mensen (ex personeel) samenkomen voor een viering. Als bezoeker dien je je wel aan te melden, anders wordt het lastig om binnen te komen. 🤔 De andere kerken van de PGA-Noord zijn momenteel dicht voor vieringen. Komende zondag kunnen we naar het centrum van Arnhem om daar een viering bij te wonen.

Dat is weer de log voor deze keer. Vergeet niet een duimpje te geven en een reactie is ook altijd mogelijk 😎

Komende woensdag weer een nieuwe log online rond 18 uur.