Zes uur in de ochtend

16 december 2020 Uit Door Hanry

Deze log worden vanaf vandaag nog iets eerder gepubliceerd. Dat past tijdelijk beter in mijn agenda. Vanaf vandaag elke woensdag om 06 uur in de ochtend een verse log online. Dit tijdstip is tijdelijk denk ik. Ik ben een beetje aan het zoeken naar het juiste tijdstip van publiceren. Met een dynamische agenda, is het lastig een vast tijdstip te vinden. Er is veel te automatiseren qua publicatie. Maar ik wil ook altijd wel graag controleren of die ook gedaan heeft wat ik geautomatiseerd heb. Immers techniek kan ook falen. Net als ik die ook kan falen 😉 En ik vind dat ook niet alles geautomatiseerd hoeft te worden. Het heeft ook soms wel iets om handmatig iets te doen. Zoals het schrijven van een log in een blog. 😉

Tot zover deze log. Volgende log komende woensdag rond de klok van 06:00 🕕 online. Natuurlijk daarna ook nog gerust te bekijken 😉